Ιδεές για δώρα επετείου

Υπάρχουν πολλές ιδέες για δώρα επετείου. Συνήθως θέλουμε ο σύντροφός μας να χαρεί με τα δώρα που του κάνουμε. Δεν αρκεί ένα δώρο να είναι πρωτότυπο και ακριβό αλλά να έχει και συναισθηματική αξία και να ταιριάζει με το χρονικό διάστημα της σχέσης.
Διαφορετικό δώρο κάνουμε σε μία επέτειο για τον πρώτο χρόνο, με το σύντροφό μας και διαφορετικό όταν είμαστε μαζί πολλά χρόνια.

Ένα κλασσικό δώρο για επέτειο είναι κάποιο μπλουζάκι, στα χρώματα που ταιριάζουν στον/στην σύντροφό μας. Μία στυλάτη γραβάτα είναι μία ιδέα για αντρικό δώρο επετείου. Ένα άρωμα είναι μία πρόταση αρκεί να έχουμε καταλάβει το γούστο του.
Ένα βιβλίο ή μία ποιητική συλλογή από ερωτικά ποιήματα, θα άρεσε πολύ στον σύντροφό μας και έχει συναισθηματική αξία, θα μπορούσε να συνδυαστεί με μία αφιέρωση ή ένα ερωτικό γράμμα μέσα στο βιβλίο. Επίσης μία ιδέα είναι ένα cd με κομμάτια της αρεσκείας του ή με jazz μουσική, που είναι ιδιαίτερα χαλαρωτική.
Τα εσώρουχα είναι μία επιλογή κλασσική για επέτειο. Καλό θα ήταν αυτό το δώρο να επιλεγεί από ζευγάρια που είναι μαζί αρκετό καιρό. Τα κοσμήματα αρέσουν πολύ στις γυναίκες και είναι μία ωραία επιλογή για δώρο και σχετικά εύκολη λύση μιάς και υπάρχουν αρκετές επιλογές: Σκουλαρίκια, βραχιόλια, κρεμαστά σε σχήμα καρδούλας, δύο κομμάτια μιας καρδιάς με τα αρχικά του ζευγαριού. Αντίστοιχα για άντρες ένα ρολόι με στυλιστική άποψη ή ένας αναπτήρας, ειδικά για καπνιστές.
Μία πρωτότυπη ιδέα για δώρο επετείου είναι ένα κατοικίδιο, για παράδειγμα ένα σκυλάκι. Αρκεί να έχουμε βεβαιωθεί ότι μπορεί ο σύντροφός μας να το φροντίζει. Μία ρομαντική ιδέα δώρου είναι ένα δείπνο, σε ένα εστιατόριο, με μία φιάλη κόκκινο κρασί και λουλούδια. Αυτό θα άρεσε σε όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ:odosomorfias.blogspot.com

 
Back to top
© 2011 Το Τεφτέρι